مشاوره حقوقی رایگان - درباره کلاهبرداری تلفنی

با سلام دیروز 01/09/14 یک پیامک اومد نوشته بود برای دریافت وام خود سریعا تماس بگیرید دو شماره تلفن ثابت هست دو شماره موبایل ازشون دارم دو شماره کارت بنام م.م گفت شما از پنل مخابراتی شاید مکالمه و یا پیامک ویا خرید اینترنت تون بالا بوده با توجه به اینکه خرید شارژم بالاست سست شدن و گفت شما جزو سه نفر هستید حداقل اگه سوم هم بشین تیبا دو برنده میشود.اول 206 دوم ساینا.فقط باید یه خرید لوازم خانگی که سه نوع کالا هست یکی تلویزیون55اینچ جی پلاس دومی جارو برقی بوش آلمان وسومی هم گوشی آ32 سامسونگ که همه برای شما تخفیف 70درصدی خورده من دیروز پول گوشی مبلغ 2800میلیون زدم باز سیر نشدند امروز هم زنگ زدند که واسه صدور برگ سبز که برنده اول ما هستید مبلغ 19800میلیون واریز کنید که گفتم ندارم گفت باید 5میلیون بزنی با اصرار من گفت شما دو میلیون بزن من واستون بقیه اش رو میزنم با شیرینی من برگردانید که باز دوباره زنگ زد البته تو واتساب تماس تصویری عکس برگه سبز رو نشونم داد گفتم واضح نیست گفت چون با لبتاب هست اینجوریه گفتم عکسش رو بفرست گفت با لبتابه نمیشه.وگفت متاسفانه مبلغتون کمتر از پنج میلیون هست موافقت نکردن که من گفتم کلاهبرداریه و گفت نخواسته باشید پولتون عودت میشه که هنوز برگشت نشده شماره کارت هم فرستادم البته تمام کارت‌های خالیه .من باید چکار کنم که به پولم برسم.زیاد خرج داره یا نه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد