مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از بیمه سالن و گرفتن دیه

سلام شب بخیر. بنده برج 11 پارسال داخل سالن ورزشی زمین خوردم و مچ دست راست و لگن سمت چپ شکسته الان داخل لگن پلاتین هستش شکایت کردم برای من کارشناس فوتبال ارسال کردن کارشناس بعد از بازسازی صحنه گفت شما مقصر هستین و سالن هیچ مشکلی ندارد در حالی که سالن هم بیمه مسئولیت مدنی هستش حالا میخواستم ببینم راه دیگه ی هست که بتونم از بیمه سالن استفاده کنم یا نه اگر امکانش هست راهنمای کنید منو ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما به نظریه کارشناس اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی سه نفره را نمایید