مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه گذاشتن

همسرم زندان هستن و قرار وثیقه براش صادر شده، داخل زندان به مشکل خوردن و یه پرونده ی جدید برای بیشتر زندانی ها باز شد و قرار وثیقه صادر شد.
حالا من میخوام سند بذارم هم برای جرم اولش که به دلیلش رفت زندان هم برای اون پرونده ی جدید که قرار صادر شده.
یک سند برای هر دو پرونده چون قیمت ملک به میزان قرارها هست.
دوتا پرونده جدا از هم و دو دادگاه متفاوت که هیچ ربطی به هم ندارن.
روند کار چطوره است؟
آیا باید 2 بار سند کارشناسی بشه و 2 تا کارشناسی داشته باشیم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شعبه های مربوطه پیگیری کنید