مشاوره حقوقی رایگان - چک بانکی جعلی

بنده از یک مشتری غریبه یک فقره چک بانکی رمزدار بابت وجه معامله دریافت کرده ام، پس مراجعه به بانک متوجه جعلی بودن چک شده ام، اما به دلیل اینکه چک در وجه من صادر شده بود بازداشت شدم، پس از مراحل تحقیق اولیه دادگاه مرا با کفالت آزاد کرد، برای تبرئه خود از اتهام جعل چی کاری می توانم انجام دهم، لازم به ذکر است که در محل معامله بیش از دو نفر از همکارانم حضور داشتند و توانایی شهادت برای اثبات اینکه چک را از شخصی دیگر گرفته ام را دارند.

پاسخ ها :

کرم حسین یاری فیروزآباد

جناب آقای کرم حسین یاری فیروزآباد :

سلام بهتر است وکیل بگیرید، احتمال تبرئه شما با وکیل زیاد است تلفنی یا حضوری مشورت کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بی گناهی قابل اثبات نیست به عبارت دیگر اصل عدمی قابل اثبات نیست
و طبق اصول قانون اساسی و سایر قوانین عادی اصل بر برائت و بی گناهی اشخاص است
و همه افراد جامعه اشخاص صالحی محسوب میگردنند مگر اینکه خلافش اثبات شود

و بار اثبات ان بر عهده شاکی و یا دادسرا است