مشاوره حقوقی رایگان - دعوای ورود ثالث

سلام
انحصار وراثتی در حال انجام است که بعضی وراث موتوفی اسم من و خواهر و برادر هایم را به عنوان ورثه اعلام نکردند، اکنون که میخواهیم دعوای ورود ثالث انجام دهیم، خواهر برادر هایم حاضر به پرداخت هزینه وکیل نیستند تا بنده مجبور شوم خودم به تنهایی وکیل بگیرم و تمام هزینه هارا پرداخت کنم و آنها نیز بدون هیچ هزینه ای به صورت قهری به ارث خودشان برسند، آیا چنین چیزی ممکن است که با دعوای ورود ثالث من، خواهر و برادر هایم بدون طرح دعوا به ارث خودشان برسند؟؟ اگر بله چگونه میتوانم از سو استفاده خواهر برادر هام جلوگیری کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

ورود ثالثا شرایط خاصی دازد باید پرونده بدوی مطالعه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی در صورت وجود شرایط می تواند ورود ثالث بکنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطابق رویه جدید انحصار وراثت بدون نام شما صادر نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر قبلا درخواست انحصار وراثت انحام شده باشد و اسم شما به عنوان ورثه ذکر نشده باشد جرم است و مجازات حبس خواهد داشت

شما میتوانید هزینه وکیل را پرداخت نمایید و با توافق سایر ورثه ، در انتها از سایر ورثه اخذ نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نمی توانید آنها را الزام کنید تا هزینه وکیل را پرداخت کنند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
باید دید شرايط ورود ثالث مهیاست.