مشاوره حقوقی رایگان - ساخت و ساز در مشاعات ساختمان

سلام وقت بخیر
بنده یه منزل از تعاونی خریداری کردم (هنوز سند دار نشدند)
منزل دو طبقه و دو واحده می باشد و من طبقه بالا ساختمان هستم.
حیاط و راه پله و پشت بام‌ این‌ ملک مشاعه.
متاسفانه همسایه ما بدون اینکه حق همسایه گری رعایت کنه اومده یه قسمت از کف حیاط که نزدیک به ورودی خونه خودش هست رو کامل سیمان کرده و باعث شده کف به ارتفاع 10 سانت بیاد بالا سو سمت ورودی خونه من دچار ابگرفتگی بشه. از طرف دیگه برای خودشون اقدام به زدن سایبان و باغچه داخل حیاط کردند.
ممنون‌میشم راهنمایی کنید که اگر شکایت کنم حق به من داده میشه یا خیر ؟
سایبان و باغچه رو قبل از اینکه من منزل بگیرم ساخته بودند.

پاسخ ها :

ساخت و ساز در مشاعات ساختمان تصرف مشاعات ساختمان مشاعات ساختمان