مشاوره حقوقی رایگان - دریافت هزینه ساخت ملک پدری به نرخ روز

با سلام و خسته نباشید
بنده در سال 87 برای ساخت خانه پدری مبلغ 20 میلیون تومان دادم. برادرانم هیچ پولی بابت ساخت پرداخت نکردند.
الان بخواهم پول را دریافت نمایم به نرخ روز محاسبه می شود؟
خسارت تاخیر تادیه دارد؟
هیچ قرارداد و رسید ندارم.
فقط میخواهم چون برادرانم پول ندادند سهم من به اندازه هزینه ای که قبلا کرده ام بیشتر باشد.
پدر در قید حیات است.
اگر هم نباشد چگونه است.
با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر با رضایت پدرتان ساخته‌اید و قرار بوده است که به شما متراژی انتقال داده شود می توانید شکایت کنید در غیر این صورت می توانید پول خود را  به نرخ آن زمان دریافت کنید