مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد فروشنده نسبت به اخذ پروانه ساخت از شهرداری ناحیه مربوطه

سلام. اینجانب زمینی را از فروشنده خریداری نمودم و در قولنامه درج گردید که پس از اخذ پروانه ساخت مبلغ سی میلیون تومان به فروشنده پرداخت نمایم ولی قبل از اخذ پروانه ساخت ادعا نمود که بابت انجام اینکار باید مبلغ بیست و پنج میلیون تومان را به شهرداری پرداخت نماید و از اینجانب درخواست نمود که مبلغ تعیین شده در قرارداد که سی میلیون تومان است را به حسابش واریز نمایم تا او مبلغ مورد نظر برای شهرداری را پرداخت نماید و بنده برای اینکه او نسبت به اینکار اقدام نماید مبلغ بیست میلیون تومان از مبلغ سی میلیون تومان را به حساب او واریز نمودم ولی علیرغم مراجعات و پیگیری های مستمر او نسبت به تعهد خود عمل ننموده است لطفا بفرمائید در این خصوص بنده چه نوع اقدام قانونی انجام دهم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید ایشان را به انجام تعهد و الزام نمایید گرچه قرارداد شما می بایست بررسی شود اما در نهایت مطابق قرارداد ایشان منعهد قراردا خود را انجام دهد.