مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عالی کشور

سلام وکلای محترم بنده از زنم ازهم جدا شدیم زنم دوسال نفقه گذشته اجرا گذاشته ک 20 میلیون بود منم محکوم شدم حالا اعسار زدم دو تا شاهد ب جلسه رسیدگی شورا حل اختلاف بردم ک واقیعت رو گفتند ک این بیکاره کار نیست بره سرکار توان یکجا نداره بده خرج شم پدر و مادرش میدن هیچ چیزی نداره حالا قاضی با اعسار من قبول کرده اما تو رای قید کرده ک پنج میلیون رو باید تا 20 روز دیگ بدی و بعد آن ک دادی هر 4 ماهی پنج میلیون تجدیدنظر خواهی هم داره میره دادگاه خانواده ایا من آدم بیکار از کجا بیارم 5 میلیون تا 20 روز دیگ بدم یا هر 4 ماهی 5 میلیون ایا میشه ب دیوان عالی بفرستم ک حق بنده ضایع نشه راهنمایی کنید باتشکر ازشما وکلای محترم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای قطعی است دیگر امکان اعتراض ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی رای اعسار قابلیت فرجام ندارد و نمی توانید در دیوان پیگیری کنید
در مهلت مقرر به رای مذبور اعتراض کنید و مدارک و دفاعیات خود را مجددا اعلام نمایید و بفرمایید که توان پرداخت 5 میلیون را ندارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با اعسار شما موافقت شده است و باید حقوق مدیون نیز حفظ,شود.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما چند بعد دارد که باید هر کدام تک تک بررسی شود