مشاوره حقوقی رایگان - شهادت کذب

باسلام خدمت وکلا. پدر من با بنده مشکل داشت از من شکایت کرد به عنوان سرقت دادیاری 17 پرونده اونجا بود بد پدرم 3تا شاهد اورد دادگاه برعیله بنده شهادت کذب دادن بد پروندم رفت کیفری 2 حکم دادبهم 21ماه حبس 280ملیون رد امول محکوم شدم بد 20روزوقت اعتراض داشتم که شاهدها اومدن محضر رسمی اقرا کردن که اومدن که شاکی پرونده مارو فریب داده ماهم اومدیم برعلیه این اقا شهادت کذب دادیم تجدیدنظر حکم برائت منو صادر کرد حالا من اومدم از شاهدا به عنوان شهادت کذب شکایت کردم پروندم رفت همون شعبه 17دادیاری که بابت پرونده من سرقت حکم جلب به دادرسی صادر کرد پرونده شهادت کذب اونجا رفت که قاضی پرونده اصلن به پرونده من نگاه نکرد این همه دلیل مدراک داشتم اقرارنامه شهادت کذب بد در هر دادگاه بدوی حرف ها شهودها یکی نبود، این همه مدراک بد قاضی پرونده منو به راحتی پروندمو منع تعقیب کرد،حالا من میخوام دوباره از شهوداها شکایت کنم به عنوان شهادت کذب و که دریکسال گذشته این همه هژینه رودست من گذاشتن میخوامپروندمو بفرستم دادسرای بعدی اونجارسیدگی کنن،به نظر شما دادگاه بدوی منع تعقیب زدن دوباره میتونم با این همه دلیل مدراک دارم شکایت کنم خسارتمو بگیرم وشهادت کذب دادن بر علیه من رسیدگی میشه یان چون پرونده منع تعقیب خورد این پرونده جدیدم هم منع تعقیب میخوره چیکار باید کردچون شهودا یکسال زندگی منوخراب کردن هزینه های زیادی بهم ورده کردن شهادت کذب دادن چگونه پولمو بگیرم،چون در دادگاه بدوی محکوم کنم الان پروندم کلانتری هستش درحالا تحقیق هستش چیکارکنم دوباره پروندم مختومه نکنه بایدشهودایک سال زندگمو تباه کردن هزینه وکیل دادرسی و خدمات قضایی چگونه پولمو بگیرم و شهادت کذب محکوم بشن،ممنونم خدمت وکلا.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان اقامه دوباره شکوائیه شهادت کذب وجود نخواهد داشت و قرار موقوفی تعقیب صادر خواهد شد