مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید آپارتمان

سلام وقت بخیر
من در سال 99 آپارتمانی به متراژ 100 متر پیش خرید کردم وچون صاحب زمین داداشم بود قولنامه ای تدوین نکردیم. قرار بود در شهریور 1401 آپارتمان را تحویل دهد اما یک سال ودو ماه گذشته وهنوز تحویل نداده است و الان آپارتمان 110 متر شده یعنی نقشه عوض شده و 10 متر به متراژ آپارتمان اضافه شده وایشان میگوید باید قیمت ده متر را به روز حساب کنیم و همچنین هر واحدی که خودم گفتم بردارید و زیر بار تاخیر تحویل هم نمیرود. ضمنا در همان سال من تمام پول 100متر را یکجا دادم . آیا باید قیمت به روز باشد یا به قیمت قبل ؟ تکلیف دیرکرد ؟ و من واحد جنوبی میخواهم وایشان شمالی میخواهد به من تحویل دهد.
ممنون

پاسخ ها :

پرداخت مابه التفاوت اضافه متراژ ملک اضافه متراژ ملک تاخیر در تحویل ملک پیش خرید آپارتمان پیش خرید ملک