مشاوره حقوقی رایگان - دیه گاز گرفتگی سگ

سلام،من تقریبا 10 روز پیش سگ در ویلای دوستم بهم حمله کرد یک بخیه زیر چشمم،دو تا روی لبم،هشت تا روی فکم خورد و بازوی اثر ناخن سگ و کبودی دارد،ایا دیه به من تعلق میگیرد و به کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که صاحب یک مقصر باشد دیه را باید پرداخت کند.
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر صاحب سگ در نگهداری سگ کوتاهی نموده میتوانید پیگیر خسارات باشید .

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورت اثبات اهمال در نگهداری صاحب سگ ملزم به پرداخت دیه است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در برگه پزشکی قانونی دیه معلوم می‌شود که شامل دیه یا آرش است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست موضوع پیگیری شود اگر شخص از این موضوع داشته بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما باید از مالک سگ شکایت نمایید تا میزان تقصیر هر کدام مشخص گردد