مشاوره حقوقی رایگان - اعسار از محکوم به

باسلام ایا به حکمی که دادخواست اجراییه شده و پرونده به اجرا گذاشته شده و طرف دادخواست اعسار از محکوم به داده و وقت رسیدگی در دادگاه بدوی داده شده قابل فرجام خواهی و واخواهی در دیوان میباشد،؟

پاسخ ها :

سیدصفر خوشبخت

جناب آقای سیدصفر خوشبخت :

اگراعتراض ها درمهلت قانونی باشد امکان دارد

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی درصورت دادخواست اعسار واخواهی خیر زیرا صدور اجراییه منوط به قطعیت رای می باشد. ولیکن تحت شرایطی امکان تقاضای اعاده دادرسی می باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا وبا توجه شرح در سوال خیر

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید اعسار وی قبول شود تا از حبس آزاد شود صرفا تجدید نظر خواهی دارد ولاغیر

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
فرجام خواهی خیر
ولی تحت شرایطی می توان درخواست اعاده دادرسی نمود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر واخواهی و فرجام خواهی امکان ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر می رسد که امکان فرجام خواهی و واخواهی وجود ندارد