مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد زوج

باسلام
برادر من حدود 11 سال است که از همسرش جدا زندگی میکند و یک پسر 18 ساله دارند. خانم ایشان در این 11 سال درخواست طلاق نداده اند و از آنجاییکه که برادرم قصد برگشت به زندگی را ندارند اواخر سال گذشته درخواست طلاق دادند و خانم ایشان در مقابل با گرفتن وکیل ادعا کردند که قصد جدا شدن را ندارند و اگر قرار بود جدا شوند یازده سال صبر نمی کردند. و قاضی نیز یکسال زمان برای برگشت طرفین و توافق بین آنها گذاشته است. حدود 9 ماه از این مدت گذشته است حال برادرم قصد ازدواج مجدد با خانمی را دارند آیا وکیل برادرم میتواند از دادگاه اجازه ازدواج مجدد را بگیرد با توجه باینکه برادرم میداند که همسرش بیشتر دنبال گرفتن اموال ایشان است. (البته برادرم آمادگی این را دارد که تمام سکه های همسر اولشون رو یکجا پرداخت کند) و از آنجاییکه فقط یک زمین بنام برادرم است و مشکلی هم با تنصیف اموال ندارد آیا دادگاه اجازه ازدواج مجدد را به برادرم میدهد. یا اینکه باید صبر کنند این یک سال تمام شود با توجه باینکه میدانیم همسر برادرم برای اذیت کردن او امکان دارد به حکم اعتراض کند و حکم به دادگاه تجدیدنظر و دیوان برود و زمان پرونده طولانی شود.

پاسخ ها :

سیدصفر خوشبخت

جناب آقای سیدصفر خوشبخت :

بله امکان اخذ اجازه وجود دارددر صورت نیاز به مشاوره لطفاتماس بگیرید