مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل باقیمانده حبس مواد مخدر به جزای نقدی

باسلام وعرض ادب خدمت وکلای عزیزبنده درسال 1398به جرم مصرف موادمخدربرای اولین بارازنوع تریاک وحمل آن به 30ماه ونه میلیون جزای نقدی و74ضربه شلاق که آن را اجرا کرده اند(یعنی زده اند) متحمل شدم وپس ازتحمل 5ماه به علت بیماری وانجام عمل با وثیقه آزاد شدم وپس ازعمل جراحی یکسال غیبت کردم که دوباره رفتم وپس از2ماه تحمل حبس وبادادن جریمه غیبت سپس برای باردوم به علت خونریزی شدید با وثیقه آزادشدم ولی متاسفانه بامراجعه به چندین دکتردرنهایت اعلام خطربرای انجام عمل باردوم راخطرناک توصیه کردند وچونکه عملی درطول مرخصی صورت نگرفت پزشکی قانونی شرایط بنده رامجددبه زندان فراخواندوبنده نیزچونکه هنوزشرایط خونریزی وبی اختیاری وگازمعده راداشتم توان رفتن رانداشتم ومجددا غیبت کردم ودکترم اعلام کرده که باید تاآخرعمربادردخودبسازی وعلاجی ندارد وهرچه مراجعه کردم اجرای احکام حاضربه نامه مجدد برای رفتن به پزشکی رانمیدهدحال باتوجه به شرایط بنده آیا راهی وجوددارد که جریمه نقدی پرداخت کنم به جای حبسم یاراهی که دیگربه زندان نروم خواهشمندم اگرهرراهی که بشودرابه بنده بگویید هزینه مالی هرچقدرباشد پرداخت میکنم ازاینکه به تمام عرایض بنده توجه نمودید بی نهایت متشکرم بنده درزندان قم هزارنفری بودم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر شما باید خود را به زندان معرفی نمایید

و سپس بعد از گذشت 1/3 از مدت حبس ، درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات را به قاضی اجرای احکام مطرح نمایید