مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اعسار در زندان

با سلام. ینفر از من کلاهبرداری کرده و همه اموالم رو بالا کشید و الان خودش تو زندانه منم چکم برگشت خورده و هیچی ندارم ک پرداخت کنم و در زندان بسر میبرم الان من قبل زندان دوبار اعسار زدم ک قاضی ردش کرد بار آخری تجدید نظر زدم این ماه دادگاهمه چقد امکان داره اقساطمو قبول کنن چون ن سند دارم ن پولی فقط میتونم ک قسطی بدم در ضمن تاجر نیستم و ازم کلاهبرداری شده و اینکه چکم مبلغش 250 هس ممنون میشم جوابمو بدید

پاسخ ها :

حسین منصورخاکی

جناب آقای حسین منصورخاکی :

سلام وقت به خیر
باید بررسی شود علت رد اعسار شما چیست تا بتوان به درستی راهنمایی کرد
ولیکن در صورت اثبات کلاهبرداری و صدور رای مبنی بر آن میتواند از مواردی باشد که اعسار شما پذیرفته گردد.