مشاوره حقوقی رایگان - مال مشاعی

با سلام. زمینی را با فردی قرارداد ساخت بستم به این صورت که چهار طبقه بسازد تا سفت کاری و طبقه دوم را در ازای آن بردارد متاسفانه قبل از اتمام کارش یک چهارم زمین را به نام او سند زدم و او بعد از اتمام سفت کاری حاضر به همکاری برای ادامه کار نیست و می گوید یک واحد دیگر را هم بده و ادامه ساخت را انجام دهم. ده سال هست که ساختمان خوابیده و هیچ جوره حاضر به همکاری نیست اگر ملک را به مزایده بگذارم با توجه به اینکه من سهم بیشتری دارم آیا میتوانم خودم ملک را در مزایده بردارم؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

ارتباطی به سهم بیشتر ندارد می توانید در مزایده شرکت نموده و خریداری نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تمامی اشخاص اعم از شما و شریک حق شرکت در مزایده دارید و سهم مالکیت بیشتر اولویت برای شما نمی باشد و برنده مزایده بالاترین قیمت پیشنهادی می باشد.
توصبه میگردد به استناد قرارداد دادخواست الزام به ایفای تعهد به طرفیت سازنده مطرح نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر
فردی که بیشترین مبلغ را پیشنهاد بدهد برنده مزایده است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ربطی به مقدار سهم شما ندارد هم شما و هم شریک میتوانید در مزایده شرکت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

آن شخص که بالاترین مبلغ را اعلام کند برنده مزایده خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید وضعیت ساختمان و ادامه
کار مشخص گردد

شما باید ابتدا قرارداد مشارکت را فسخ نمایید

و باید دادخواست تنفیذ فسخ
قرارداد مشارکت و مطالبه خسارات را مطرح نمایید و

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
دادخواست الزام به ایفای تعهد به ثبت برسانید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طرفین باید به قرارداد متعهد باشند اما در خصوص مزایده هر شخصی می تواند در مزایده شرکت کند طرفین نیز این حق را دارا می باشند

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام باید مدارک بررسی شود . راهکارهای بهتری نیز وجود دارد. بله میتوانید خود در مزایده سهم طرف را بردارید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام ارتباطی به میزان سهم ندارد. در مزایده شخصی که قیمت بالاتر میدهد برنده مزایده است