مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی و تعرض

سلام خدمت شما من طی چند ماه مورد تعرض و فحاشی قرار گرفتم که با توجه که این شخص به زور وارد محل کارم شد و به دلیل اینکه ایشان خیلی کثیف هستند ولی خودشان خوب جلوه می دهند از آن جا که تمام کسبه و همسایه آنجا این آقا را با چند خانم دیگر دیدند و در جریان هستند با توجه به اینکه هم تماسهای زیادی می گرفت وبا الفاظ زشت که پشت تلفن به من می گفتند و اینکه من دو شاهد بردم قاضی گفت حکمش سنگین است و تماسهای این آقا ضبط شده باز این چه حکمی که این آقا راتبرئه کردند. من باید چکار کنم .

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حتما دلایل شما کافی,نبوده است اعتراض,کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال دلایل شما را قاضی جهت اثبات جرم نپذیرفته در مهلت مقرر اعتراض منید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

احتمالاً دلایلی که ارائه داده اید کافی نبوده اگر دلایل بیشتر و یا شاهد و یا چت دارید و یا حتی صدای ضبط شده در اعتراض دادگاه تجدید نظر ارائه دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی سوال را نا مفهوم مطرح نموده اید
در صورت تمایل درخواست مشاوره نمایید تا موضوع را تحلیل کرده و پاسخ مفیدی خدمت تان ارائه نمایم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید تجدیدنظرخواهی نمایید
و با ارائه مستندات و دلایل دعوا را اثبات نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر حکم برائت صادر شده می توانید در مهلت قانونی تجدیدنظر خواهی کنید.
نتیجه دادگاه تجدیدنظر قابل پیش بینی نیست