مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضاء و مهر

سلام وقت همه ی شما عزیزان بخیر وشادی عارضم که در اردیبهشت سال جاری متوجه شدم شخصی از دوستان بنده نسبت به جعل مهر و امضاء نسبت به ممهور کردن تعداد زیادی از نقشه های فنی و اجرایی سازمان نظام مهندسی از ال 1395 تا اردیبهشت 1401 نموده است پس از پیگیری و شکایت با وساطت دوستان مقرر شد ضمن بررسی مجدد نقشه های اجرایی ممهور وامضاء شده، آن دسته از نقشه ها که مورد تایید اینجانب هستند را در لیستی تهیه و هردو امضا نموده و بقیه ی نقشه ها که مورد تایید اینجانب نیستند هر گونه اشکال فنی و اجرایی بر عهده و مسئولیت طرف مقابل قرارگیرد. سوال اینجاست با صلح وسازش و انجام بررسی مجدد نقشه ها آیا مسئولیت فنی حقوقی و مدنی آندسته از نقشه هایی که مورد تایید اینجانب نیستند ودر لیست مورد نظر قرار نگرفته اند متوجه بنده میشود؟ آیا با دریافت مبلغ حق الزحمه توافقی بابت نقشه های مورد تایید مشکلی درآینده برای اینجانب پیش میآید؟ سپاس از زحماتتون

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به احتمال زیاد بلی نیاز به اطلاعات و جزییات بیشتری دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

رعایت مقررات قانونی قابل صلح و سازش نیست..

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما بک پرونده کامل است و چند بخش دارد که باید تک تک هر کدام را بررسی کرد⚖⚖⚖

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام قابل بررسی و گفتگو و توضیحات بیشتر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله شما مسئولیت خواهید داشت مگر در مرجع قضایی ، جرم طرف مقابل اثبات گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که سند رسمی در این باب تهیه کنید نقشه هایی که به تایید شما نرسیده است برای شما مشکلی ایجاد نخواهد کرد.