مشاوره حقوقی رایگان - طلاق با داشتن حق طلاق

سلام من حق طلاق دارم پارسال اقدام کردم دوتا وکیل گرفتم تاالان چند ماهه میگه آخراشه ولی خبری نشد میخواستم بپرسم با داشتن حق طلاق همین قدر زمان میبره واقعا؟

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
بستگی به نحوه ی پیگیری وکیل دارد . اما اصولاً طلاق زمان بر است .

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک سال زیاده احتمالا موسسه حقوقی بوده وکیل نبوده خودتون برید روی پرونده اطلاع بگیرید یا ازطریق ثنا روند پرونده را نگاه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سامانه ثنا یا حضورا پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر اگر حق طلاق داشته باشید معمولاً 45 روز زمان مشاوره بهزیستی است و نهایتاً یک ماه زمان صدور گواهی عدم سازش که بعد معرفی می شوید به دفترخانه برای اجرای صیغه طلاق.
حتما خودتان حضوری پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضوری پیگیری کنید معمولا طلاق توافقی مدت زمان کمتری می برد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام قاعدتا با داشتن حق طلاق بایستی در اسرع وقت صیغه طلاق جاری شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
با داشتن وکالت در طلاق ، حکم طلاق در کمتر از دو ماه صادر خواهد شد