مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حکم دادگاه برای تماسی که با پلیس داشتم

سلام وقت بخیر
حدود 6 ماه پیش به پلیس زنگ‌زدم که قفل خونه ای که بنامم و توسط خانمم عوض شده و چون دو ماه ازش گذشته بود پلیس صورت جلسه نکرد و گفت برا شکایت ممانعت از حق دو تا شاهد ببر که در زمان رسیدگی به پرونده یکی از شاهدها ب دلیل بیماری کرونا نتونست برا شهادت بیاد. الان شکایت ممانعت لغو شده و خانمم برا نفقه شکایت کرده حالا میخواستم ببینم میشه از پلیس استعلام روزی که باهشون تماس گرفتن بگیرم که به دادگاه ارائه بدهم که در این تاریخ به پلیس زنگ زدم و بدلیل اینکه زودتر برا صورت جلسه اقدام نکردم پلیس قبول نکرد که صورت جلسه کنه.
پرسیدم گفتن با حکم دادگاه میشه گرفت حالا سوال بنده اینکه چطور حکم دادگاه رو بگیرم ممنون.

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
سؤال واضح نیست و دارای ابهام است .