مشاوره حقوقی رایگان - مستمری مادر فوت شده

با سلام خدمت شما بنده از مستمری مادرم استفاده میکنم و مجردم به تازگی در سایت اینترنتی خارجی کار میکنم که ماهیانه به من پول میدهد ولی مطمین نیستم که سایت همیشگی کار کند ایا با وجود این سایت هنوز هم میتوانم از مستمری مادرم استفاده کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام فعلا که به شما تعلق میگیرد در صورت عدم تعلق سال پرسید راهنمایی شوید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی از جمله شروط استحقاق مستمری مادر عدم اشتغال می باشد ولیکن با عنایت به عدم پرداخت بیمه احتمال قطع مستمری کم است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر بیمه برای شما رد شده احتمال قطع مستمری وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مستمری که دریافت می‌کنید بدون احتساب آن سایت باشد و قابل شناسایی نباشد قطع نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که درآمدی داشته باشید ممکن است مستمری شما قطع شود