مشاوره حقوقی رایگان - چک کردن تمامی پیامک ها دریافتی

باسلام و احترام
بنده بنا به دلایلی و شک های بوجود امده میخوام بدونم چه پیام هایی و از چه کسایی و حتی تماس هایی همسرم دریافت کرده ضمن اینکه سیم کارت بنام همسرم میباشد و میخوام تمام پیام هایی که تو برنامه های ارتباطی که رد و بدل شده رو بفهمم ایا امکان داره تمامی پیام های برنامه های ارتباطی رو گرفت و اگه میشه از کجا و چطور باید مسیر رو طی کرد.
باتشکر و احترام

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام کاربر گرامی متاسفانه خیر به هیچ نحو دسترسی شما امکان ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر سیم کارت به نام خودتان باشد می توانید از امور مشترکین اقدام نمایید در غیر این صورت باید دستور قضایی داشته باشید که مستلزم طرح شکایتی تحت عنوان رابطه نامشروع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که همسرتون رضایت نداشته باشید از طریق دادگاه و با دستور قضایی می توانید پرینت پیامک ها و بررسی سایر برنامه ها را از طریق پلیس فتا بخواهید