مشاوره حقوقی رایگان - نوشتن استشهاد محلی

با سلام
در سال 1381 قطعه زمینی و اب توسط اربابی در اختیار پدرم گذاشته شده تا انواع درختان خرما و مرکبات کاشته شود و پدرم حدود 70 درخت کاشته و تا سال 93 هم که ایشان فوت کرده از انها نگهداری کرده و از سال 93 تا کنون بنده به امر نگهداری و اب یاری و کود دهی در این باغ مبادرت کرده ام و هم اکنون که درختان به حاصل امده اند ارباب باغ را به فرد دیگری فروخته است لذا نیاز به راهنمایی دارم در ضمن هیچ قرار دادی فیمابین ارباب و من و یا پدرم نوشته نشده و فقط شفاها انها گفتند که این کار را انجام بدهید ما حق شما را خواهیم داد و تا کنون هیچ وجهی به ما نداده اند لطفا کمکم کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده شما شامل چندین بخش حقوقی است که هر کدام از آنها باید به درستی بررسی شود

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اگر شاهد دارید میتوانید موضوع را پیگیری نمایید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باغ را تحویل ندهید

طبق قانون شما دارای مالکیت غارسی می باشید

شما باید دادخواست اثبات مالکیت غارسی به طرفیت مالک اقامه نمایید و ..

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است موضوع را با صلح و سازش خاتمه دهید