مشاوره حقوقی رایگان - خرید ماشین با مبایعه نامه

سلام درود من یه ماشین از مثلا م. خریدم و قرار بود دوهفته دیگه بهم وکالت بده بعد 6 ماه طرف مقابل همکاری نکرد و من ازش شکایت کردم و اقای م. تو صحبت هاش گفت من ماشین از نمایشگاه خریدم و قرار بود نمایشگاه اقا س. که به من ماشین فروخته برام وکالت بزنه در دادگاه شکایت منو رد کرد و گفت ماشین به نامه یه اقا س. هست و اقا س. باید بیاد برای تنظیم سند بعد پیگیری من فهمیدم صاحب اصلی ماشین اقا س. 6 سال هست خارج ایران هست الان من میتونم از فروشنده خودم یعنی اقا م. درخواست عدم ارایه مدارک و فروش مال غیر بزنم و از صاحب اصلی اقا س. الزام به سند بزنم
یا از اقا س. و م. الزام به سند بزنم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

صاحب اصلی ماشین اگر وکالت به فروشنده نداده اازامی به تنظیم سند ندارد