مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند به نام وراث خریدار چگونه است؟

سلام بنده یک قطعه زمین را به شخصی با مبایعه‌نامه عادی فروختم و در دفترخانه وکالت تنظیم کردم، الان متوجه شده‌ام که خریدار فوت کرده است و سند همچنان به نام من است، یکی از وراث ایشان به بنده مراجعه کرده‌است و تقاضای انتقال قدرالسهم خود طبق گواهی حصر وراثت را دارد، از دو ورثه‌ی دیگرش هم خبری ندارم، از نظر قانونی، می‌توانم سند را به اندازه‌ی سهم ورثه‌ای که رجوع کرده است، به ایشان منتقل کنم؟ مدارک هویتی و حصروراثت همه درست است

پاسخ ها :

انتقال سند به نام وراث خریدار انتقال سند به وراث خریدار فوت خریدار زمین زمین ارثی انتقال سند زمین زمین