مشاوره حقوقی رایگان - اقرار

سلام وقت شما بخیر یه سؤال حقوقی داشتم لطف کنید جواب بدید ممنون میشم
سؤال: محکوم علیه یک حکم غیابی در راستای اجرای حکم جلب می شود. او در کلانتری یا مرجع قضایی از محکوم له تقاضای مهلت کرده و تعهد می کند که اگر به او مهلت داده شود و در نتیجه وی فعلا با رضایت محکوم له آزاد شود مبلغ محکوم له را ظرف 2 ماه بپردازد . او بعدا با توجه به اینکه در زمان اجرای حکم و دستگیری از محکومیت خود مطلع می شود واخواهی می کند محکوم له در دادگاه به استمهال محکوم علیه غایب استناد کرده و آن را نوعی اقرار ضمنی معرفی می کند ولی محکوم علیه غایب هر گونه اقرار را انکار می کند در این حالت تکلیف چیست ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال شما یک سوال نیست بلکه پرونده کانل است که باید برررسی دقیق و درستی از آن شود