مشاوره حقوقی رایگان - کسر از آمار شدن و مختومه شدن پرونده طلاق بدون برگزاری جلسه رسیدگی

سلام من اول ماه ابان درخواست طلاق از طرف زوجه ب دلیل عسروحرج دادم 7ابان پرونده رفت دادگاه شهیدمحلاتی وتا ب امروز حتی ی پیامک نیومده وتوسایت هیچ ابلاغیه ای نیومده بعدازگذشت18روزتوسایت پرونده مختومه اعلام شد و کسر از آمار شد اخه چرا ومن چکارکنم

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
پرونده نیاز به بررسی دارد . از مشاوره تلفنی استفاده کنید .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به شعبه مراجعه نمایید تا علت مشخص گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کسر از آمار یک پروسه اداری است و مربوطه به شما پیگیری شما نمیباشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق سامانه ثنا قسمت پیگیری پرونده روند کار را بررسی کنید و یا خضورا به شعبه مربوطه مراجعه کنید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی با رزرو وقت قبلی حضورا به دفتر شعبه جهت پیگیری مراجعه نمایید