مشاوره حقوقی رایگان - مغایرت قانون انتقالی با دریافت تعهد خدمت

باسلام
بنده سال 1400 علوم پزشکی فارس بیمارستان اشکنان پذیرفته شدم، به دلیل مشکلات سخت زندگی با یک دختر 4 ساله و منطقه محروم بودن و با وجود اینکه همسرم در شهر دیگری( 900 کیلومتر فاصله) شاغل است. درخواست انتقالی در سامانه ثبت کردم، حتی درخواست خود را از طریق سامانه 111 نیز ارسال کردم. ولی در دو حالت فرمودند به دلیل تعهد 10 ساله که ایشان دارد امکانپذیر نیست و مخالفت کردند.
سوال من این است مگر در قانون اجازه درخواست انتقالی به پیمانی و رسمی داده نشده، پس این تعهد گرفتن برای چیست؟
در ضمن دوره پیمانی که سه ساله است آیا این تعهد ده ساله وجه قانونی دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

می‌توانید از طریق رئیس بیمارستان پیگیری کنید اگر نتیجه نداد به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شرایطی خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اخذ تعهد ده ساله قانونیست.