مشاوره حقوقی رایگان - مشکل خرید زمین

سلام در سال 1393 یک قطعه زمین کوچک در حاشیه شهر مشهد از شخص معتبر خریداری کردم با توجه به اینکه قطعه فوق یک تکه از یک زمین بزرگ بود سند یا وکالتنامه صادر نشد و یک قولنامه در منزل آشنا و معتمد دو طرف امضا کردیم و کروکی زمین پشت قولنامه کشیدم و به موضوع کروکی در قولنامه اشاره کردم، نحوه پرداخت مبلغ به فروشنده هم با امضاء خریدار و فروشنده و دوشاهد در قولنامه آورده شد.
حاشیه زمین6 متر و طول ان 21 متر عنوان شد.
5سال بعد وقتی زمین رو خواستم بفروشم خریدار جدید استعلام گرفته بود و مشخص شده بود که 4 متر از عرض زمین در جاده می باشد که دو متر ان عقب نشینی شهرداری بوده ولی دومتر دیگر از ابتدا کم بوده و در واقع زمین 4 متر عرض به عنوان 6 متر عرض فروخته شده و از آنجا که در زمان خرید جاده ای کشیده نشده بود ما هم به محدوده ای که فروشنده اعلام کرد اعتماد کردیم.
با کلی رفت و آمد ایشان قول دادند که خسارت بنده رو به شرطی که مانده زمین را به کسی دیگر بفروشم و ایشان مابقی زمین را به من پرداخت کنند، بنده زمین را به همسایه خودم با توجه به مشکلات مالی فروختم و ایشان بعد از آن حدود سه سال است که بنده را پاسخ نمیدهند.
لطفااً راهنمایی کنید چه نوع طرح دعوی باید انجام دهم و کلا به حقم می رسم یا نه؟ و به چه نرخی شکایت کنم ؟ نرخ روز یا زمان خرید؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جهت اظهارنظر حقوقی باید جزییات و شروط مبایعه‌نامه بررسی گردد
و سپس دادخواست مناسب اقامه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید پیگیری نمایید و موضوع مربوطه را در محاکم مطرح کنید