مشاوره حقوقی رایگان - بازسازی نمای مجتمع

ما در یک مجتمع 88 واحدی زندگی می کنیم و مجتمع به صورت شورایی اداره می شود الان 10 سال هست که می خواهیم نمای ساختمان را درست کنیم چون‌ از عمر ساختمان حدود 25 سال می گذرد بدون حتی یکبار درست کردن نما نمای زیری چون سیمان هست اکثرا ریخته و چهره ای زشت پیدا کرده و امسا شو اس مجتمع تصمیم گرفته که کار نما رو درست کنه ولی باز هم عده ای نمی گذارند با بهانه های بیخود که پول نداریم و غیره پس تکلیف اون عده ای که با پیگیری شورا و پیدا کردن پیمانکاری که به صورت اقساط کار رو پیش ببره و موافق درست کردن هستن چی میشه ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا در مجمع عمومی ، موضوع را مصوب نمایید و در صورت موافقت و رای اکثریت مالکان ، اقدام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید رای گیری شود و با اکثریت ارا ی ساختمان اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به شکل مصوبه درآید تا امکان اقدام باشد