مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

با سلام. نه نزدیک به یکماه هست تصادف کردیم عابرپیاده بودیم راننده مقصر بود هنوز ماشین پارکینگ هست. شورای حل اختلاف به ما میگه شما بیایید رضایت بدید اما بنویسید فقط رضایت به عنوان آزادی ماشین اما دفتر قضایی میگه باید خودش ماشینش آزاد کنه کاری به شما نداره.
راهنمایی میخواستم باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بهتر است کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید و به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله به این صورت است و آزادی ماشین ارتباطی با شما ندارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله آزادی ماشین نیاز به رضایت شما ندارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کسی که مالک خودرو است می‌تواند رفع توقیف را بخواهد ⚖⚖⚖