مشاوره حقوقی رایگان - درخواست وجه الرهن

شهریور 95 یک واحد مسکونی رو اجاره کردیم به مبلغ 23 تومن.یک ماه قبل از عید از طرف بانک اومدن در خونه و بابت بدهی صاحب خونه به بانک طبقه پایین رو پلوم کرده و طبقه مارو هم با ارائه مدرک خلع ید مشاء مهلت دادن تا خالی کنیم.خونه 2 طبقه است . به اسم دو برادر که وام بانک به اسم هر دوشونه و بعد از 5سال اخطار دادن بانک و عدم جوابگویی صاحبخونه بانک با پرداخت عوارض و غیره سند رو به اسم خودش کرده بود.ما هم خونه به اجبار خالی کرده و سوئیتی اجاره کردیم و از فرد مورد نظر شکایت کیفری و حقوقی کردیم.یکی از شکایت ها درخواست وجه الرهن و ضرر و زیان جابجایی و غیره هست آیا دادگاه طرف ما هست یا نه؟؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

بله. اما برای رسیدن به مبلغ رهن خود بهتر است اگر اموالی از ایشان می شناسید هرچه زودتر برای تامین خواسته و توقیف اقدام کنید.