مشاوره حقوقی رایگان - وجه الرهن

سلام. وجه الرهن بابت دستور تخلیه به حساب دادگستری واریز کردم. مستاجر خانه رو تخلیه کرد و بابت خسارت و بدهی به توافق رسیدیم که کل مبلغ رهن به مبلغ 3 میلیون به من میرسد و از مستاجر امضا و اثر انگشت گرفتم که هیچ طلبی از من ندارد . دو نفر شاهد هم امضا کردن. حالا که جهت دریافت پول به اجرای احکام مراجعه میکنم میگویند برو مستاجر را بیار. مستاجری که هیچ آدرس جدیدی از او ندارم و تلفن هم جواب نمیده و پذیرفته که هیچ طلبی ندارد. چگونه وجه الرهن که تماما حق من است را از دادگستری پس بگیرم؟ باتشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر اجرای احکام نسبت به استرداد وجه اقدام نمینماید ناگزیر باید طرح دعوی مطالبه خسارت علیه مستاجر وتامین خواسته بابت توقیف این وجه را درخواست نمایید تا بتوانید به هدف خود که وصول وجه است برسید البته دعوی مطروحه زمانبر می باشد