مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوج و نحوه لف کردن پرداخت مهریه

سلام و احترام یکسال و نیم میشود که بنده از طریق دادگاه خانواده در حال پیگیری طلاق دادن همسرم میباشم . در ابتدا گواهی عدم سازش صادر شد، اجرت المثل و نفقه هم همینطور ، بابت 514 سکه مهریه نیز اعسار زدم که تقسیط شد 10 عدد پیش قسط هر سه ماه یک عدد اعتراض زدم که در دادگاه تجدید نظر همین رای تایید شد. در طول این پرونده نیز همسرم از مسیر اجرای ثبت 20 عدد سکه را به اجرا گذاشته و بنده را ممنوع الخروج کرده و خودرو بنده را توقیف سندی و فیزیکی کردند اما خودرو همچنان دست خود بنده می باشد. حال سوال این است که پیش قسط بنده برمبنای خودرویی که داشته ام تعیین شده است در حالی که خودرو جای دیگر توقیف است بنابراین من چگونه میتوانم خودرو را آزاد کرده و با فروش آن پیش قسط تعیین شده دادگاه خانواده را پرداخت و طلاق را ثبت نمایم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول بروید اجرای اسناد لازم الاجرا و رای دادگاه را ارائه دهید درخواست رفع توقیف دهید اگر نشد قیمت ده سکه را به اجرای احکام دادگاه پرداخت کنید بعد با آن حکم و گواهی دادگاه به اجرای اسناد مراجعه کنید