مشاوره حقوقی رایگان - مهاجرت

من چند هفته پیش به دلیل بدسرپرستی بودن پدرم ( اعتیاد ، مصرف مواد مخدر ، رفیق بازی ، بیماری اعصاب و روان ، ضرب و شتم )
وکیل مادرم گفتن که به 123 زنگ بزنم و مشکل رو بگم و اونا بلافاصله اومدن منو بردن بهزیستی با اینکه فکر نمیکردم انقدر زود ببرن.
2 روز تو بهزیستی موقت بودم عمم اومد منو به سرپرستی گرفت و برد بعد چند هفته مادرم رفتن بهزیستی تقاضا سرپرستی بچه ها رو کردن و با عمم رفتیم بهزیستی تا تحویل مامانم بشم و مددکار شرایط صلاحیت مادرم رو چک کردند و مادرم امضا کردن و الان جای مادرم هستم و پدرم کمپ اعتیاد و بعدش بیمارستان اعصاب و روان
چند تا سوال داشتم ؟
1) امکان داره بعد از سن 18 سالگی بدون اجازه پدر و مادر که نیستن از کشور خارج بشم ؟ چون2 روز بهزیستی بودم مشکلی برام پیش نمیاد ؟ یعنی تحت پوشش هنوز نیستم و مددکار پیگیر نیست ؟
2) امکان اینکه خانواده پدرم به دلیل دشمنی با مادرم منو از مادرم بگیرن ببرن جای خودشون ؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بعد 18 سال همه کاری میتونی انجام بدی و کسی نمیتونه مجبورت کنه اما اگر دختر هستید برای خروج از کشور و ازدواج، اجازه پدر و اگر پدر صلاحیت ندارد اجازه دادگاه خانواده را نیاز داری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در سن 18 سالگی به سن قانونی می‌رسید میتوانید خودتان تصمیم بگیرید و از کشور خارج شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در خصوص مورد اول خیر نیازی به اذن پدر نیست و مشکلی هم برای شما ندارد
در خصوص سوال دوم نیز خیر با توجه به پیشینه مذبور احتمال لغو حضانت وجود ندارد