مشاوره حقوقی رایگان - بیمه آتش سوزی

سلام وقتتون بخیر. منزل من بیمه آتش سوزی و پوشش ترکیدن لوله رو داشت ولی چند مدت پیش همسایه بدون اطلاع به ما و زمانی که سفر بودیم پمپ اب رو دستکاری کرد و بخاطر فشار زیاد لوله های ما ترکید و ب مدت یک روز آب در منزل جاری بود و حتی اب وارد منزل طبقه پایین شد و خسارت زیادی وارد شد. بیمه هم مبلغ زیادی رو پرداخت نمیکنه. من میتونم از همسایه شکایت کنم و خسارت رو هم از محل بیمه هم از شکایت دریافت کنم؟

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورت اثبات اقدامات همسایه بله می توانید از باب مسئولیت مدنی و تسبیب مطالبه خسارت نمایید