مشاوره حقوقی رایگان - طلب پول قرضی

با سلام
بنده در چند نوبت به یکی از همکارانم که رئیسم بود و خیلی هم به ایشان اعتماد داشتم پول قرض دادم ایشان هربار عنوان می‌کرد که در مدت زمان کوتاهی پول را پس می‌دهد اما در موعد مقرر عنوان می‌کرد که چکی داشته و پای آبرویش درمیان بوده و وعده را عقب می انداخت و پس از مدتی دوباره مبلغ دیگری درخواست می‌کرد و بیان می‌داشت که به زودی وام‌ش را دریافت خواهد کرد و همه ی پول بنده را پس می‌دهد، پیامک خیلی خاصی هم بین ما رد و بدل نشده.
آیا میتوانم به استناد رسید کارت به کارت از ایشان شکایت کنم؟ جایی خواندم که شاید ایشان ادعا کند که از من طلب داشته و پول طلبش را پس گرفته است اگر همچین ادعایی کند آیا بنده نیز میتوانم درخواست اثبات این ادعا را داشته باشم؟

پاسخ ها :

فاطمه  اميري

فاطمه اميري :

با سلام بله میتوانید به استناد رسیده‌ای واریز وجه دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست مطالبه وجه مطرح بفرمائید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
واریز وجه به حساب دیگری دلیل بر بدهکاری نیست و اصل بر قرض دادن است مگر اینکه خلافش ثابت شود. بنابراین دادخواست مطالبه وجه دهید ، قبل از آن میتوانید برای شخص مورد نظر اظهارنامه ی مطالبه وجه ارسال نمایید .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر رسید کافی نیست به همان دلیلی که خودتان اشاره کردید. اگر شاهد و یا دست نوشته و چت دارسد ارایه دهید و دادخواست مطالبه وجه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما ابتدا اظهارنامه ارسال نمایید
و سپس دادخواست مطالبه وجه و خسارات را اقامه نمایید
و به پرینت بانکی واریزی استناد نمایید
و شما باید ادعای خود را با مستندات و مدارک و شهادت شهود اثبات نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بله چنین امکانی وجود دارد مناسبات مالی شما مهم است