مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی مجدد ملک پس از صدور رای

باسلام و احترام
ملکی خریدیم که مال غیر بود و سند ابطال شد‌. پس از شکایت، اسفند قیمت روز ملک کارشناسی و خرداد،فروشنده به پرداخت محکوم شد. فروشنده نسبت به حکم تجدیدنظرخواهی کرده، با توجه به گذشت بیش از 8 ماه و تورم موجود، راهی برای درخواست کارشناسی و قیمت‌گذاری مجدد هست؟ با تشکر

پاسخ ها :

کارشناسی مجدد ملک پس از صدور رای کارشناسی مجدد ملک کارشناسی ملک