مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده مدیر از کارگر با تهدید

سلام خسته نباشید.ببخشید بنده در یک شرکت کار میکنم که دو عنوان شغلی کارگر و استاد کار داره ولی تفاوت حقوق این دوتا 7 میلیون هست و بنده بعنوان کارگر توسط کمیته جذب شهرستان که شامل(فرماندار،امام جمعه،رییس اداره کار،مدیر مجتمع شرکت ...،مدیر نیروی انسانی شرکت) میشود جذب شده‌ام برای کار در شهر خودم بعد از مدتی بنده از لحاظ کاری استادکار شدم ولی مدیران شرکت حقوق من رو زیاد نکردن و به زور و با تهدید به اخراج به شهر دیگه‌ای فرستادن و بدون اینکه به من خبر بدن دوتا اخطار انضباطی توی پرونده من گذاشتن و نه حق ماموریت به من دادن و نه حق استادکاری بنده رو،حالا من میخام بدونم میتونم از ایشون شکایت کنم بابت سوء استفاده ای که کردن یا خیر؟؟؟لطفا جواب بدید

پاسخ ها :

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
با توجه به اینکه شما به عنوان کارگر جذب شده اید شکایتتان به نتیجه نمی‌رسد .