مشاوره حقوقی رایگان - جریمه تاخیر و مغایرت مصالح قرارداد

با سلام و عرض خسته نباشید. ملکی رو برای مشارکت به سازنده دادیم الان یکسال تاخیر آماده شده ولی حاضر به پرداخت جریمه دیرکرد نیست در ضمن طبق متریال قرارداد کار نکرده در قسمت مشاعات و داخل آپارتمان ضعیف تر کار شده کارشناس تامین دلیل هم بردیم و این موضوع رو تایید کردند خواستم بدونم اگه شکایت کنیم این پروسه چقدر زمان می‌بره و آیا میتونیم به حق و حقوقمان برسیم پیشاپیش از پاسخ شما ممنون و سپاسگزاریم

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی تعیبن مدت زمان رسیدگی امکان پذیر نمی باشد و به حجم و تراکم پرونده های شعبه مرجوع الیه بستگی دارد