مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی همسر

سلام و خسته نباشید.بنده نظامی(ارتش) هستم واکنون درنقطه مرزی شهرستان زابل مشغول خدمت هستم 2تافرزنددارم.وهم اکنون همسرم دردانشگاه علوم پزشکی ایرانشهربه عنوان مامادربیمارستان محمدرسول الله فنوج مشغول خدمت میباشدبه صورت پیمانی وتعهد10ساله داره که تقریبا2سال گذشته مضاف براین 1سال به صورت نیروی قراردادی پزشک خانواده درهمان دانشگاه بوده همچنین17ماه طرح خودرانیزدرشهرستان سراوان گذرانده است بنده درخواست انتقالی دادم ولی متاسفانه موافقت نکردن لطفااگه راهکاری داره راهنمایی کنید.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید موافقت ارگان مبدا و مقصد را اخذ نمایید وگرنه به ناچار خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

وقت شما بخیر از اداره حقوقی ارتش پیگیری کنید