مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین انجام کار

سلام.من به عنوان بنا روز مزد در یک کارگاه که متعلق به ارتش است کار میکردم از داربست افتادم پاشنه پام وتالوس چپ شکست ودکتر اونجا من فرستاد خودم برم بیرون دکتر من بیمارستان بستری شدم تا پام گچ شد ودوماه استراحت داده حالا داداشم با اون شخص که ما صحبت کردیم رفته برای حق من گفتن مقصر خودش بوده حالا من چطور حق خودم را بگیرم مستاجر هستم و هزار بدبختی دیگه لطفاً راهنمایی کنید.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید.
در صورتی که کارشناس شما را مقصر اعلام کند در این صورت خسارت تعلق نمی گیرد.
در صورتی که صاحب کار مقصر باشد در این صورت می توانید دیه خود را بگیرید.