مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه ماشین

سلام بنده سال 85 یک کامیون از لیزینگ خریداری کردم که تا سال 92 قسط داشت ولی بنده این ماشین رو سال 90 فروختم بنا بر قولنامه 2 سال قسط باقی مانده را خریدار پرداخت کند ولی خریدار قسط ها را با معوق پرداخت کرده است و موجب بر دیرکرد شده است بنا بر شرایط لیزینگ برای دریافت دیرکرد اقساط جلب برا بنده صادر کرده این وبنده مجبور پرداخت دیرکرد شده ام حال سند ماشین بنام بنده هستش و فقط یک برگ قولنامه خریدار داره. آیا میخواستم بدونم با گذشت11 سال میخواستم مال خودم را پس بگیرم به دلیل اینکه پول دیرکرد اقساط را پرداخت نمودم ایا امکان فسخ معامله وجود دارد یا خیر؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به عدم ایفای تعهد از جانب طرف مقابل معامله، امکان باز پس گیری خودرو شما وجود دارد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر قرارداد قابل فسخ نیست

اگر شما مبلغ اقساط را پرداخت
کرده اید باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را مطرح کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود قرارداد قابل فسخ نیست

اگر شما مبلغ اقساط را پرداخت
کرده اید باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تأخیر تادیه را مطرح بفرمائید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده امکان فسخ معامله وجود ندارد
و شما صرفا می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید و همان مبلغی که در آن زمان پرداخت کردید مطالبه کنید و خسارت تاخیر نیز از تاریخ دادخواست محاسبه می شود