مشاوره حقوقی رایگان - نصب آسانسور بی استاندارد و گرفتن هزینه جدا برای استانداردسازی

برای ساختن زمینی در قرارداد با پیمانکار ذکر شده که اجرای آسانسور با تاییدیه استاندارد را انجام دهد. آسانسوری فاقد استاندارد نصب کرده و برای گرفتن پایان کار نیاز به تاییدیه آتش نشانی و استاندارد هست ولی الان میگه به عهده خودتون هست هزینه هایش. حدود50 میلیون پول تابلوی استاندارد و هزینه های جانبی و پایان کار را هم نگرفته و دو سال دیرکرد دارد. هزینه استاندارد با خودم میشه یا او ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به انجام تعهد و الزام به اخذ تاییدیه آسانسور را مطرح نمایید و