مشاوره حقوقی رایگان - پرینت مکالمات و پیامک ها در رابطه نامشروع

با سلام. آیا قاضی جهت اثبات رابطه نامشروع با شکایت یکی از زوجین ، دستور پرینت مکالمات و متن پیامک های فی مابین متهمین را می دهد یا کل مکالمات و پیامک های هر یک از متهمین؟ اگر چند خط به نام هر کدام باشد ولی تحت اختیارشان نباشد چه؟ فقط پرینت خط هایی که به قاضی جزو خطوط تحت اختیارشان اعلام می کنند گرفته می شود؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگویی

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

اصولاً متن پیامک فقط در جرایم امنیتی توسط دادگاه استعلام میشود