مشاوره حقوقی رایگان - ابطال زمین داده شده توسط تعاونی فرهنگیان

باسلام واحترام فراوان... اینجانب در سال 88توسط مبایعه نامه از شخصی زمین فرهنگیان خریدم و در همان سال با فروشنده به تعاونی فرهنگیان رفتیم و تعاونی فرهنگیان زمین را به نام من انتقال دادند.تا اینکه در سال 95 شخص ثالثی در دادگاه علیه فروشنده زمین من شکایت کرده و عنوان کرده که فروشنده زمین من ، حق فروش نداشته و وکالتی ازمن جهت فروش زمین نداشته است. تعاونی فرهنگیان هم طرف شخص ثالث را گرفته و زمین را از اینجانب گرفته اند و من بلاتکلیف ماندم. فروشنده زمین به اینجانب آه در بساط ندارد و من چگونه میتوانم از تعاونی مسکن شکایت کنم؟ زیرا اگر تعاونی در سال 88 زمین را بنام من انتقال نمیداد من خریداری نمیکردم؟
ممنون تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید با ارایه دلایل کافی علیه تعاونی تحت عنوان کلاهبرداری و فروش مال غیر شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید جزییات بررسی گردد

شاید امکان اقامه دعوا بر علیه تعاونی مسکن به علت تقصیر و
بی مبالاتی تعاونی در ایجاد ضرر ، وجود داشته باشد البته اگر ..