مشاوره حقوقی رایگان - اتهام اختلاس

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده از کارکنان قراردادی یکی از ادارات دولتی متهم به سه پرونده اختلاس میباشم که پرونده ام هنوز تو بازپرسی هستش. بنده از یکی از پرونده ها که مربوط به بستگان درجه یک بوده هیچ مبلغی نگرفته فقط سند جعل کرده بودم و از دو پرونده دیگه از مجموع عوارض ۴۵ میلیون ۱۵ میلیون گرفته و جعل سند کرده بودم ولی صاحبان پرونده ها نمیدونستن که قراره اینکار بکنم فکر کرده بودن که قانونی عوارضش کم شده. بعد از برملا شدن پرونده ها اینجانب قبل از ارجاع پرونده به دادسرا اونم همان اوایل کل عوارض با جرایم‌ مربوطه رو واریز کردم. اداره مربوطه و کارشناس حقوقی اداره هم گزارش مثبت و هم اداره آگاهی هم نظر مثبت گزارش کردن به دادسرا. میخواستم نظر شما رو بدونم که چه سرنوشتی پرونده من داره بدون سابقه کیفری نیز هستم . در ضمن این پرونده چطوری میتونه تو همون دادسرا نظام بشه. ممنون

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

اگر جعل سند ثابت شده باشد شما مجرم هستید. البته بسته به عنوان شکایت شاکی هم دارد. حتی شروع به جعل هم جرم است. اگر با همین کیفیتی که در متن بالا نوشته اید در پرونده تان هم اقرار کرده باشید، به احتمال زیاد کیفرخواست برای شما صادر می شود.