مشاوره حقوقی رایگان - اعطای مرخصی به زندانی

با سلام خسته نباشید شوهرم من حدود ا سال و2ماه هست که زندانه هرماه 5تا 7 روز به مرخصی میآمد الان حدود 2ماه ونیم هست که از زندان نیشابور به تربت انتقال دادنش هیچ تخلف یاخلاف داخله نداشته میگن بخاطرسوُ سابقه فرستادنش زندان تربت قبلش که زندان نیشابور بود میومد مرخصی پروندش همون پرونده وشاکیاش همون شاکیا حالا که شوهرم بعد 2ماه ونیم درخواست مرخصی کرده قاضی ناظر زندان مخالفت کرده راهی هست که شوهرم بتونه یه مرخصی چند روزه بگیره زندگیم داره خراب میشه و دوتا بچم آواره وکوچه و خیابونا میشن لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به قاضی اجرای احکام زندان نیشابور مراجعه کنید و علت را پرس و جو کنید.
طبق قانون هر زندانی باید در شهر محل زندگی خانواده اش تحمل حبس کند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

فقط منوط به موافقت قاضی اجرای احکام است