مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد کار

سلام من یک دفتر مهندسی کار میکردم حدود 10 سال و این آقا برای من 3 سال بیمه رد کرده بود و من هم هیچ قراردادی ازش ندارم و بعد هیات تشخیص همون سه سال رو تایید کرده و هیات حل اختلاف هم به رای هیات تشخیص بسنده کرده حالا من موندم و 7 سال که هیچ قراردادی ندارم و حقم ضایع شده برا رسیدن به حقم چه باید بکنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مگه فیش های وپرینت واریز حقوق را پیوست نکردید یاشاهدی معرفی نکردید می توانید به دیوان عدالت اداری اعتراض کنید وقراردادتان را باارایه پرینت های واریزی وادله ازجمله شاهداثبات کنید